Alyvuogių kauliukų dulkės šaltam rūkymui, 1200 g
- Gamintojas: Kamado Club
- Prekės kodas: KACB000070
- Būklė: Nauja
- Prieinamumas: Sandėlyje
- 14.99 €
- Be PVM: 12.39 €
Skirta šaltam rūkymui | Taip |
Gamintojas | KamadoClub |
Sudėtis | Alyvuogių kauliukai |
Svoris | 1200g |
Pakuotės matmenys | AxPxG: 26x20x10 cm |
Kilmės šalis | Ispanija |
Alyvuogių kauliukų dulkės puikiai tinka įvairių produktų šaltam rūkymui. Dulkės užpildomos į specialią, spiralės formos šalto rūkymo generatorių. Padėkite maistą ant grotelių, o generatorių, užpildytą dulkėmis, kepsninės dugne (anglių nenaudokite). Uždekite dulkes (su arbatine žvakute) - jos turi smilkti. Palikite kepsninės sklendes atvertas iki 1 cm. Dangtis turi būti uždarytas, kad maisto produktai įgautų kuo daugiau dūmo bei atspalvio!
Alyvuogių kauliukų dulkių ypatumai:
- Šaltam rūkymui
- 1200 g
- Alyvuogių kauliukai yra 100% natūralūs
- Jie gaminami iš Ispaniškų alyvuogių
- Alyvuogių kauliukų dulkės turi intensyvų aromatingą dūmą
- Rekomenduojama žuviai, kiaulienai, jautienai
DĖMESIO:
Šaltai rūkant maistas nėra iškepamas. Būtina užtikrinti, kad maistas būtų tinkamai pasūdytas arba užpiltas sūrymu, ir išvengta sugedimo bei blogųjų bakterijų. Šalto rūkymo esmė yra prisotinti produktą dūmo skoniu/kvapu. Šaltai rūkyti produktai gali išsilaikyti ilgesnį laiką nei karšto rūkymo.
Lauko temperatūra turi būti ne didesnė nei 10-15C, ir ne žemesnė nei -10, nes produktai gali užšalti.
Tinkamiausi produktai šaltam rūkymui - kiauliena, šoninė, jautiena, žvėriena, žuvis, sūris, vaisiai.
Plačiau apie šaltą rūkymą ir jo subtilybes galite rasti knygoje - "Kamado Enciklopedija".